خرما مزاياي فراوان و فوقالعادهاي براي سلامتي دارد و بسيار هم خوشمزه است. اما بايد بدانيد که انواع خرما در مزهها و بافتهاي مختلف وجود دارد. خرماي پيارم، خرماي مضافتي، خرماي گنتار، خرماي استعمران، خرماي شاهاني، خرماي زاهدي،خرماي کبکاب براي شناخت بيشتر و گرفتن اطلاعات بيشتر به سايت مراجعه نماييد. خُرما یا رطب گیاهی تکلپهای و گرمسیری جزو تیره نخلها است که میوهاش خوراکی و هستهای سخت و پوست نازک و طعم شیرین که به شکل خوشهای بزرگ از شاخه آویزان می شود و برگهای آن بزرگ است. ارتفاع نخل به ۱۰ تا ۲۰ متر یا بیشتر میرسد. گستردگی گونه خرما عمدتاً در نیمکرهٔ شمالی و در کشورهای ایران، پاکستان، عراق، عربستان و سایر کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس همچنین بیشتر کشورهای شمال آفریقا و ایالات متحده آمریکا است و در نیمکره جنوبی نیز بهطور پراکنده دیده میشود. به میوهٔ نرسیده خرما، «خارَک» یا «خرک» یا کنگ نامیده میشود. با توجه به شرایط آب وهوای ایران و رشد خرما، صادرات خرما بالا رفته است.
رطب مرحله قبل از رسیدگی کامل خرماست که رطوبت بیشتر و قند کمتری نسبت به خرمای کاملاً رسیده دارد.میوه خرما جزو میوههای سته میباشد یعنی تمام قسمت باریکاری آن گوشتی و حاوی مواد غذایی است. خرما از دورانِ باستان در رژیم غذایی انسان وجود داشتهاست و یکی از قدیمیترین میوههای کشت شده توسط انسان بودهاست.
درباره این سایت