خرما مزاياي فراوان و فوق‌العاده‌اي براي سلامتي دارد و بسيار هم خوشمزه است. اما بايد بدانيد که انواع خرما در مزه‌ها و بافت‌هاي مختلف وجود دارد. خرماي پيارم، خرماي مضافتي، خرماي گنتار، خرماي استعمران، خرماي شاهاني، خرماي زاهدي،خرماي کبکاب براي شناخت بيشتر و گرفتن اطلاعات بيشتر به سايت مراجعه نماييد. خُرما  یا رطب گیاهی تک‌لپه‌ای و گرمسیری جزو تیره نخل‌ها است که میوه‌اش خوراکی و هسته‌ای سخت و پوست نازک و طعم شیرین که به شکل خوشه‌ای بزرگ از شاخه آویزان می شود و برگ‌های آن بزرگ است. ارتفاع نخل به ۱۰ تا ۲۰ متر یا بیشتر می‌رسد. گستردگی گونه خرما عمدتاً در نیمکرهٔ شمالی و در کشورهای ایران، پاکستان، عراق، عربستان و سایر کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس همچنین بیشتر کشورهای شمال آفریقا و ایالات متحده آمریکا است و در نیمکره جنوبی نیز به‌طور پراکنده دیده می‌شود. به میوهٔ نرسیده خرما، «خارَک» یا «خرک» یا کنگ نامیده می‌شود. با توجه به شرایط آب وهوای ایران و رشد خرما، صادرات خرما بالا رفته است.

رطب مرحله قبل از رسیدگی کامل خرماست که رطوبت بیشتر و قند کمتری نسبت به خرمای کاملاً رسیده دارد.میوه خرما جزو میوه‌های سته می‌باشد یعنی تمام قسمت باریکاری آن گوشتی و حاوی مواد غذایی است. خرما از دورانِ باستان در رژیم غذایی انسان وجود داشته‌است و یکی از قدیمی‌ترین میوه‌های کشت شده توسط انسان بوده‌است.



مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

پونه موزیک جوک یادداشت های من نگین طبیعت جهان موزیک - دانلود آهنگ جدید آشپزی – پیمانکار تهیه غذا (کیترینگ) همه چی موجوده موفقیت در راستای خواسته های خود مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی طلوع